국립축산과학원의 대외발표자료를 모아 정보를 제공합니다.
환경온도가 비육돈의 호흡수, 직장 온도 및 체표면 온도에 미치는 영향
축산환경과 (2019)
Comparison of Quality and Sensory Characteristics in Dairy Products from Holstein and Jersey
축산환경과 (2019)
노동부하 감소 및 차단방역 달성을 위한 오리깔짚살포장치 개발
축산환경과 (2019)
Technological quality and eating quality of pork loin in comparison with shoulder butt and belly side
축산물이용과 (2019)
The effect of combined treatment with UV-C and nisinfor reducing B. cereus, E. coli, and S. aureus for clean in place (CIP) apparatus
축산물이용과 (2019)
ICT 기술 기반 오리깔짚자동살포장치 개발 및 현장 실증
축산환경과 (2019)
A Nationwide Survey of Korean Women on Cheese Consumption
축산물이용과 (2019)
A Nationwide Survey of Korean Women on Egg Consumption
축산물이용과 (2019)
육성돈사 내 암모니아 NH3 배출계수 산정 연구
축산환경과 (2019)
젖소 스마트팜의 ICT장치 데이터 모니터링 및 분석
축산환경과 (2019)
Bifidobacterium longum KACC 91563과 Lactobacillus reuteri로 제조한 퀘소블랑코 치즈의 마이크로바이옴 분석
축산물이용과 (2019)
국내 목장형유가공 농가에서 제조된 고다 치즈간 차이 구명을 위한 대사체 분석
축산물이용과 (2019)