국립축산과학원의 대외발표자료를 모아 정보를 제공합니다.
국내산 저지 우유로 제조한 할루미 치즈의 품질특성
축산물이용과 (2019)
액비순환시스템 적용에 따른 슬러리 내 냄새물질 저감 효과
축산환경과 (2019)
Production of human tPA transgenic pigs by somatic cell nuclear transfer
동물바이오공학과 (2019)
Correlation between Mite Monitoring Score and Number of Dermanyssus gallinae Monitored using a Corrugated Cardboard Trap
가축질병방역과 (2019)
Thrombomodulin 유전자가 도입된 GalT-/- 형질전환 복제돼지 생산
동물바이오공학과 (2019)
Prevalence of disorders in dogs attending primary-care veterinary clinics at Jeonju, Korea
가축질병방역과 (2019)
The effect of combined treatment with NaClOand citric acid for reducing B. cereus in diary processing plant
축산물이용과 (2019)
Comparison of volatile flavor components between commercial pork and cull sow meat
축산물이용과 (2019)
Technological quality and eating quality of sow meat in comparison with commercial pork
축산물이용과 (2019)
A Nationwide Survey of Korean Women on Milk Consumption
축산물이용과 (2019)
개 parthenote in vitro culture 시 EDTA 첨가에 의한 발달을 향상
동물바이오공학과 (2019)
소리와 냄새를 통한 반려견 관심유도 방법 및 장치
축산환경과 (2019)